Director Operations – Zevenaar

Introduction

De Director Operations is een nieuwe functie in de organisatie en zal zich richten op het ontwikkelen, aansturen en coördineren van de (operationele) processen binnen De Isolatieshop. Het doel van de functie is het verkrijgen van flexibele, efficiënte en foutloze samenwerking en processen binnen de verschillende afdelingen. In deze positie ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de groei en het resultaat van de organisatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO en je maakt onderdeel uit van het MT.

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een efficiënte en kwalitatief uitstekend presterende operatie binnen de logistieke afdelingen, de planning, de operationele inkoop en de maatwerk productie. De Isolatieshop zoekt een echte people manager die energie haalt uit het coachen van medewerkers, het verder optimaliseren van de (logistieke en IT) processen en faciliteren van diverse verbeterprojecten. Je bent daarom veelal te vinden op de werkvloer, maar je weet minstens zo goed zicht te krijgen op de cijfers achter alle processtappen zoals onder andere productiviteit, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. 

Op dit moment heeft De Isolatieshop een opslagruimte van ongeveer 20,000m2 waar ruim 500,000m2 isolatiemateriaal is opgeslagen. Vandaag voor 14:00 besteld is morgen geleverd bij De Isolatieshop en dagelijks worden er minimaal 20 trailers met orders verzonden vanuit Zevenaar.


Personal profile

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contact Details

Scroll to Top