Logistiek Teamleider – Ede (Gelderland)

Mariëlle Wester | 17 November 2020

Introduction

Een Teamleider met logistieke inslag, die met z’n team aan de slag gaat

Voor een van onze internationale industriële klanten zijn we op zoek naar een teamleider. Echt een Teamleider, met een logistieke inslag. Een belangrijk verschil, want als Teamleider ben je volledig gericht op de coaching van mensen zoals sturen, richting geven, begeleiden en helpen.Als Teamleider – misschien wel de belangrijkste functie binnen deze organisatie – draag je de visie en missie over op je mensen en ben je de verbindende schakel tussen je team en het management. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit, resultaten en mensen van de afdeling logistiek (+/-13 fte). Belangrijk is dat jouw team efficiënt en foutloos werkt om iedere dag weer de beloftes naar onze klanten waar te maken en de ambities op leverbetrouwbaarheid en omzetgroei waar te maken. Daarvoor is het nodig dat je in verschoven diensten werkt.

Leverbetrouwbaarheid en continu verbeteren, dáár sta jij ’s ochtends voor op

Mensen laten uitblinken, zowel de individuele teamleden als het team en jezelf. Dat is waar jij elke dag met liefde 10 minuten eerder voor op wilt staan. Dat is waarom natuurlijk leiderschap in jou zit. Waarom je oprecht geïnteresseerd bent in mensen. In wat ze bezighoudt. Wat ze willen. En wat ze kunnen. Jij doet er alles aan om met performance management je team tot grotere hoogtes te brengen. Vanzelfsprekend wil jij processen standaardiseren, denk je in lean en 5S en gedij je goed onder met de uitdagingen van ‘next-Day-delivery’ dynamiek. Tot slot, werken met SAP is als een tweede natuur. Jij rapporteert aan de Manager Operations.

Logisch dat je dit in huis hebt:

Een afgeronde HBO-opleiding, voorkeur logistiek

Flexibele instelling

Communicatief sterk

Managementervaring is een pre, in ieder geval een natuurlijk leider

Gedreven, resultaat- en veranderingsgericht

Ervaring met Lean en/of SAP is een pre.

Een assessment is onderdeel van deze procedure.

Als Teamleider maak jij het verschil

Bij onze klant wordt een passie voor techniek én klanten gedeeld En wordt de groei en ontwikkeling van medewerkers echt centraal gesteld. Dat kunnen ze waarmaken, omdat ze als bedrijf hard groeien. Als Teamleider heb je je mensen dan ook veel te bieden. Je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid en de kansen liggen hier voor het oprapen. Voor je teamleden, maar ook voor jezelf. Je snapt dat het in zo’n cultuur als self starter lekker werken is.

Logisch dat dit goed voor je geregeld wordt:

Concurrerende primaire en secundaire salarisvoorwaarden

Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Er wordt gesnapt dat er meer is dan werken alleen

Meer weten:

De eerste gesprekken worden gevoerd door Mariëlle Wester van Inspired-Search. De vervolggesprekken worden gevoerd bij de klant. Een assessment maakt deel uit van de procedure. Wij streven ernaar om de procedure in november/december 2020 af te ronden.

Neem voor meer informatie contact op met Mariëlle Wester van Inspired-Search. Of solliciteer via de sollicitatiebutton.

mwester@inspired-search.com

+31650599188

Logistiek Teamleider – Ede (Gelderland)